Անհրաժեշտ է․

  • Ծովախեցգետնի ձողիկներ 200 գ,
  • Բուլղարական պղպեղ 1 հատ,
  • Լոլիկ 4 հատ,
  • Կոշտ պանիր 70 գ,
  • Սխտոր 1-2 ատամ,
  • Մայոնեզ 2 ճ․գ․,
  • Աղ ՝ ըստ ճաշակի,
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի։

Պատրաստումը․

Խեցգետնի ձողերն ու բուլղարական պղպեղը կտրեք բարակ շերտերով: Խորհուրդ ենք տալիս հյութեղ, մսոտ և, իհարկե, կարմիր պղպեղ վերցնել: Սնունդը տեղափոխեք աղցանի ամանի մեջ:

Ցանկալի է նաև վերցնել մսոտ լոլիկ, օրինակ` միկադո: Կտրեք յուրաքանչյուր լոլիկը կիսով չափ, սերմերը մաքրեք գդալով: Կտրեք փափկամիսը նույն շերտերով:

Պանիրը կտրեք շերտերով, ինչպես մնացած ապրանքները, կամ քերեք այն կոպիտ քերիչով: Լոլիկի հետ միասին լցրեք աղցանի ամանի մեջ:

Մի քանի ատամ սխտոր ճզմեք և ավելացրեք աղցանին: Համեմեք այն մայոնեզով, աղով և պղպեղով: Գդալով լավ խառնեք:

Սեղանին մատուցելուց առաջ այն 20 րոպե դրեք սառնարանում: Հովացված խեցգետնյա աղցանը շատ ավելի լավ համ ունի: Տոնի համար ես այն զարդարում եմ կարմիր խավիարով: Այսպիսով, հին բաղադրատոմսը խաղում է նոր գույներով:

Բարի ախորժակ։

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *-ով

Fill out this field
Fill out this field
Մուտքարեք վավերական էլ-փոստի հասցեն
You need to agree with the terms to proceed