Դափնու տերևի օգտտակարության մասին վաղուց է հայտնի, չնայած որ այն մեծամասամբ որպես համեմունք են օգտագործում:

Դափնու տերևն օգնում է հետևյալ հիվանդությունների ժամանակ.

  • գլխացավեր և միգրեն, նստատեղի նյարդի բորբոքում,
  • այտուցներ, խռմփոց, հոգնածություն, ցիստիտ,
  • մկանային թուլություն, օտիտ, մաշկային ինֆեկցիաներ,
  • քնկոտություն, որովայնի փքվածություն և գազեր,
  • նախադաշտանային սինդրոմ, դեպրեսիա, արթրիտ,
  • ուրետրիտ, մկանային ձգվածություն,հոգեբանական խնդիրներ:

Ինչպես պատրաստել դափնու տերևներից թուրմ

Բաղադրիչներ.

  • 30 գրամ դափնու չորացրած տերևներ,
  • ջուր:

Պատրաստման եղանակը.

Եռացրեք ջուրը և ավելացրեք չորացրած տերևները: Եռացրեք մի քանի րոպե, հետո վերցրեք կրակից:

Ծածկեք ու թողեք սառչի: Ավեացրեք մեղր՝ ըստ ճաշակի: Խմեք օրական երկու անգամ, առավոտյան և երեկոյան:

ՈՒՇԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ. դափնու տերևների արտաքին կիրառումը կարող է ալերգիկ ռեակցիա առաջացնել:

Ինչպես նաև դափնու տերևների եթերային յուղը և թուրմը խորհուրդ չի տրվում օգտագործել հղիներին ու կերակրող մայրերին, նաև երեխաներին:

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *-ով

Fill out this field
Fill out this field
Մուտքարեք վավերական էլ-փոստի հասցեն
You need to agree with the terms to proceed