Միկադո տորթի ամենահաջողված ու ամենահամեղ տարբերակը

Միկադո անունը կրող տորթը շատ-շատերի սիրելի թխվածքն է: Հայտնի չէ, թե անունը որտեղից է ծագել, սակայն միկադո բառը ճապոներենից թարգմանաբար նշանակում է ճապոնական կայսրի տիտղոս։ Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում Միկադոյի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը:
Պատրաստեք և վայելեք:

Խմորի համար՝
Ձու — 4 հատ, Շաքարավազ — 250 գր
Թթվասեր — 250 գր, Կարագ — 200 գր
Կակաո — 2 ճ/գ, Ալյուր — 800-900 գր
Խմորը բաժանել 9-12 մասի

Կրեմի համար՝
Կարագ — 300 գր
Եփած խտ. կաթ — 300 գր
Շոկոլադ՝ զարդարելու համար — 100 գր