Սա շերտավոր խմորի իմ ամենասիրելի բաղադրատոմսն է, եփվելիս շերտերը վարդի պես բացվում են. դուք էլ փորձեք:

Անհրաժեշտ է` Մարգարին 200 գրամ սենյակային ջերմաստիճանի կամ սերուցքային կարագ, 1 ձվի դեղնուց, 100մլ թթվասեր կամ կեֆիր, Աղ ըստ ճաշակի, 500 գրամ ալյուր

Պատրաստման եղանակը` Ալյուրի բուրգի մեջ քերեք մարգարինը: Որպեսզի այն չկպչի քերիչին, անընդհատ թաթախեք ալյուրի մեջ: Ձեռքերով տրորեք կարագն ու ալյուրը, ավելացրեք դեղնուցը, թթասերն ու աղը:

Հունցեք, եթե խմորը դեռ կպչուն է մի քիչ ալյուր ավելացրեք:Փաթաթեք սննդային թաղանթվ ու դրեք սառնարանը: Խմորը պատրաստ է: Դրանից կստտացվի հրաշալի խաչապուրի կամ այլ քաղցր թխվածք:

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *-ով

Fill out this field
Fill out this field
Մուտքարեք վավերական էլ-փոստի հասցեն
You need to agree with the terms to proceed