Անհրաժեշտ բաղադրիչներ․

  • ալյուր՝ 4 բաժակ
  • գազավորված ջուր՝ 1 բաժակ
  • ձու՝ 1 հատ
  • շաքարավազ՝ 0,5թ․գ․
  • աղ՝ 0,5թ․գ․
  • ձեթ՝ 4ճ․գ․

Պատրաստման եղանակ․

Այնուհետև քիչ-քիչ ավելացնել ալյուրը։ Ամբողջը միանգամից լցնել պետք չէ, քանի որ կարող է ավելի քիչ պահանջվել։

Հունցել փափուկ, էլաստիկ և փայլուն խմոր, որը չի կպնում ձեռքերին ու սեղանին։

Արդեն կարող եք անցնել պելմենիներ փաթաթելուն։

Այսպիսի խմորը հարմար է եփելու, շոգեխաշելու, թխելու համար։ Կարող եք նաև չեբուրեկի պատրաստել, սակայն այդ դեպքում խմորին ձու ավելացնել պետք չէ։

Բարի ախորժակ։

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *-ով

Fill out this field
Fill out this field
Մուտքարեք վավերական էլ-փոստի հասցեն
You need to agree with the terms to proceed