Խնձորով և դարչինով անուշաբույր և անչափ համեղ բլիթներ։ Կկիսվենք բաղադրատոմսով

Խմորի համար․

  • 200 գրամ կաթ,
  • Ալյուր — 3,5 բաժակ,
  • Շաքարավազ — 60 գրամ,
  • Խմորիչ — 8 գրամ,
  • Վանիլին,
  • Մեկ ձու,
  • Մի պտղունց աղ։

Լցոնման բաղադրիչները.

  • Շաքարավազ — 60 գրամ,
  • Մեկ կիտրոն,
  • Դարչին,
  • Խնձոր — 700-800 գրամ։

Պատրաստումը․

Կաթը պետք է նախապես տաքացվի: Դրանից հետո ավելացրեք խմորիչն ու շաքարավազը և թողեք 10 րոպե:

Դրանից հետո ձու կոտրեք կաթի մեջ և հարեք, ըստ ցանկության ավելացրեք վանիլին և աստիճանաբար շաղ տվեք ալյուրը՝ սկսելով խմորը հունցել: Այս պահին խմորին ավելացրեք աղ և փափկեցրած կարագ: Խմորը պետք է լինի փափուկ և ոչ կպչուն:

Պատրաստի խմորը մեկ ժամ թողեք ամանի մեջ, ծածկված սննդային փաթեթավորման տոպրակով: Այս ընթացքում այն ​​պետք է կրկնապատկվի:

Վերջին գրառումները

Ընտրացանկ